Youraway
Image default
Business

Makelaar Rhenen

Bent u op zoek naar een makelaar in de buurt van Rhenen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Sinds september 2017 heeft Zonnenberg makelaardij haar deuren geopend in het nieuwe kantoor in Rhenen. Dagelijks lopen er dan ook nieuwe potentiële kopers en verkopers ons kantoor binnen uit Rhenen en de Betuwe. Bovendien hebt u bij ons volop parkeergelegenheid voor de deur. En mocht u uw parkeerschijf vergeten zijn, dan is dat geen probleem. U kunt gewoon bij ons binnenlopen, wij hebben er altijd een voor u klaarliggen.

Makelaar Rhenen – wat bieden wij?

Bij ons makelaarskantoor in Rhenen begrijpen dat het voor u een hele last kan zijn om uw huis te verkopen. Wij willen u dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn door u zoveel mogelijk te helpen met het verkopen van uw huis. Wij begeleiden u van A tot Z.
Bij ons krijgt u altijd een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis. Zo weet u precies wat u qua prijs kunt vragen aan eventuele kopers.
Ook zorgen wij voor een goede presentatie van uw woning in brochures, flyers, advertenties en verschillende woonwebsites, zoals Funda. Wij proberen ook om via social-media uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Bovendien geven wij eventuele kopers een uitgebreide professionele rondleiding door uw huis. Wij halen alles uit de kast als het gaat om de verkoop van uw woning!

Wat moet u doen?

Mocht u uw woning in de buurt van Rhenen willen verkopen, alleen heeft u nog geen idee waar u moet beginnen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op de website of bel ons op het vaste nummer. Zo kunnen wij u eenvoudig verder helpen en u uitleggen hoe de procedure in zijn werk gaat.