Youraway
Image default
Business

Met een antwoordservice altijd telefonisch bereikbaar

Als bedrijf is er in feite niets anders waardevoller dan het hebben van klanten én een telefonische antwoordservice. Een extra bijkomstigheid van het hebben van klanten is natuurlijk dat zij altijd professioneel te woord willen worden gestaan wanneer ze telefonisch contact opnemen met je bedrijf. Ik ben voor het moment bewust zelfstandig ondernemer zonder personeel. In die hoedanigheid was ik me er extra van bewust dat ik qua telefonische bereikbaarheid nog wat te winnen had. Als zelfstandig ondernemer zonder personeel heb ik niemand bij de telefoon zitten die alle binnenkomende gesprekken kan beantwoorden. Als zelfstandig ondernemer verdien ik geen geld wanneer ik (thuis waar ik een werkplek heb ingericht) zit te wachten bij de telefoon. Mijn geld verdien ik juist als ik mijn voeten onder de tafel van mijn klanten schuif.

Antwoordservice ook wat voor jou?

Hoog tijd om meer informatie in te winnen over een antwoordservice. Ik had er al eens van gehoord van concullega’s. Zij waren zeer tevreden over de antwoordservice die ze inhuren via FreeVoice Antwoordservice. Dus ik heb direct contact opgenomen met hen om te proeven of een antwoordservice datgene is waar ik al een tijdje naar op zoek was, zonder het bewust te weten.

Een antwoordservice die je klanten (her)kent

Tijdens mijn eerste kennismaking met de dienst ‘antwoordservice’ van FreeVoice Antwoordservice viel het me direct op dat de telefonistes een zeer persoonlijk contact onderhouden met de klanten van allerlei uiteenlopende bedrijven. Het is bewonderenswaardig hoe deskundig elk binnenkomend telefoongesprek wordt afgehandeld. De antwoordservice is er op gericht om elk telefoontje aan te nemen en af te handelen alsof de telefoniste fysiek op kantoor zit bij het bedrijf waarvoor gebeld wordt. Ze lijken je klanten zelfs te herkennen!

Antwoordservice op meerdere fronten inzetbaar

Ik heb ervoor gekozen om de antwoordservice ook in te zetten om afspraken voor me te maken. Op die manier heb ik twee vliegen in één klap. De binnenkomende telefoongesprekken worden door de antwoordservice professioneel beantwoord én mijn agenda wordt gevuld met afspraken met klanten. Nieuwe en bestaande klanten. Ik vind het een pré dat ik geen langdurig contract hoef af te sluiten met FreeVoice Antwoordservice om gebruik te mogen maken van hun antwoordservice. Per maand opzegbaar, geeft mij de vrijheid die ik als ZZP’er nastreef en voelt dus erg flexibel. Voorlopig zit ik goed met de antwoordservice van FreeVoice.