Youraway
Image default
Business

Nederlandse Provider

Het wordt eens tijd om kennis te maken met De Nederlandse Provider. Er is een stille revolutie gaande in de wereld waar weinigen onder ons echt bij stil willen staan. Naast mobiele telefonie is ook vaste telefonie niet weg te denken uit ons bestaan. Elk bedrijf, elk kantoor en elke winkel beschikt over een vaste telefoon. Dat zal voorlopig ook zo blijven, zo luidt de verwachting. Er is echter een grote verandering gaande in de manier waarop deze vaste telefonie plaatsvindt. Het gaat dan om de technologie die erachter zit en welke gevolgen dat met zich meebrengt voor belanghebbenden. Een korte geschiedenisles leert ons dat vaste telefonie begon met analoge lijnen. Dit is op den duur vervangen door het bejubelde ISDN systeem. Het ISDN systeem wordt nog steeds erg veel gebruikt maar is ondertussen al weer achterhaald door de opkomst van de technologie en het internet. ISDN is gedateerd en heeft zijn beste tijd tijd gehad. Er is simpelweg een betere en goedkopere oplossing momenteel. We hebben het natuurlijk over VoIP. KPN heeft zelfs al besloten om te stoppen met ISDN. Zodoende zal alle zakelijke telefonie overgaan op VoIP. Een toonaangevend en innovatief bedrijf op dit gebied is De Nederlandse provider. De Nederlandse Provider zorgt voor een zorgeloze transitie van ISDN naar VoIP.

 

Zorgeloos overstappen met De Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider is toonaangevend en innovatief binnen deze revolutie die momenteel gaande is. Met behulp van de De Nederlandse Provider kan je zorgeloos overstappen, zonder dat je grote investeringen hoeft te doen. Je kan de volledige overstap aan De Nederlandse Provider overlaten zodat jij je gewoon kan richten op je eigen werkzaamheden. Naast het feit dat je er niet omheen kunt, is het vooral belangrijk om te weten welke gevolgen deze transitie heeft voor een bedrijf. Daar kunnen we in in feite vrij kort over zijn. Het is allereerst vele malen goedkoper dan ISDN, tot wel 70% namelijk. Je hoeft namelijk geen dure servicecontracten af te sluiten en de gesprekskosten zijn stukken lager.

 

Hoogste tijd

De Nederlandse Provider staat bekend om zijn uitstekende service en maatwerk in de wereld van zakelijke telefonie.Op hun website zie je wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Het doet verder niet ter zake of je een eenmanszaak hebt of een multinational.