Youraway
Image default
Business

Online laadpaal vs offline oplaadpaal

Er komen steeds meer laadpalen in Nederland. Zo is het aantal laadpalen in Nederland in 2 jaar tijd verdubbeld tot 33.000. De verwachting voor de komende twee jaar is dat er nog eens zo een 25.000 laadpalen bij komen. Op dit moment staan ongeveer de helft van alle laadpalen, zo een 17.000 oplaadpalen, nog op eigen terrein. De andere helft van de laadpalen bestaan uit openbare auto laadpunten.

Een laadpaal kiezen

De juiste laadpaal kiezen voor uw elektrische auto kan nog wel eens een uitdaging zijn. Vooral als u niet al te veel kennis heeft van laadpalen. Een laadpaal specialist kan u helpen in uw zoektoch naar de juiste laadpaal voor uw elektrische auto. Een goede laadpaal adviseurt u over de mogelijkheden en legt u het verschil uit tussen de diverse laadpalen. 

Online of offline laadpaal

Indien u een laadpaal wilt kopen heeft u de keuze tussen een online en offline laadpaal. Een offline laadpaal is vaak goedkoper maar een online laadpaal heeft dan weer iets meer voordelen. Een online laadpaal is namelijk gekoppeld aan een laadpaal-abonnement. Dit abonnement maakt het beheren van uw laadpunt erg gemakkelijk. Met een online laadpaal heeft u namelijk inzicht in het energie-verbruik; zoals het aantal laadessies. Voor welke laadpaal gaat u?

http://reithpower.nl/