Youraway
Image default
Business

Ontdek vier redenen om voor een Eiken vloer te kiezen

Een Eiken vloer zorgt voor een waardevermeerdering van je huis. Maar niet alleen dat, een goedkope eiken vloer biedt tal van opties qua stijl en functionaliteiten. Hoewel er voldoende voordelen zitten aan houten vloeren, zijn er een paar bijzonderheden die wat mij betreft wat extra aandacht verdienen waarom je voor een Eiken vloer van Bax Houthandel zou moeten kiezen.

Een Eiken vloer is goed voor je gezondheid

Heel wat mensen hebben te kampen met een allergie, een Eiken vloer is daarom een van de gezondste opties wanneer je allergisch bent. Een houten vloer is vrijwel anti allergisch. In tegenstelling tot vloeren die bedekt zijn met vloerbedekking. Zulke vloeren vormen een ‘toevluchtsoord’ voor bacteriën, ingelopen vuil en huidschilfers van huisdieren.

Een Eiken vloer is makkelijk te reinigen

Een Eiken vloer is niet moeilijk qua verzorging. Het reinigen gaat heel eenvoudig als je maar weet wat je doet. Je kunt je vloer schoonvegen of stofzuigen. Gebruik bij het vegen een zachte bezem. Eén keer per jaar reinigen met een hoogwaardige vloerreiniger voor Eiken vloeren is meer dan voldoende. Hiermee elimineer je bacteriën, huisstofmijt, huidschilfers van je huisdieren en huisstof. De professionals van Bax Houthandel kunnen je hierin prima van advies voorzien.

Grote keuze in Eiken vloeren

Elke houtsoort, dus ook Eiken vloeren, hebben hun eigen structuur, kleur en fysieke kenmerken. Er zijn ook verschillende soorten hout en binnen deze verschillende soorten hout is elke plank uniek. Bax Houthandel heeft brede en smalle planken, al naar gelang uw persoonlijke voorkeur. Mocht de grote keuze aan houten vloeren je overweldigen, kunnen de experts van Bax Houthandel je waardevolle inzichten geven om te komen tot een voor jou passende keuze.

Eiken vloeren zijn een prima investering

Eiken vloeren van Bax Houthandel zijn een prima investering voor de komende jaren. Zelfs na tientallen jaren zal je vloer nog in prima staat verkeren mits je deze goed hebt verzorgd. Als je je huis verkoopt, kunnen de nieuwe bewoners nog heel wat jaartjes genieten van een prachtige houten vloer. In tegenstelling weer tot vloerbedekking, deze is na een jaar of vijf tot tien echt wel toe aan vervanging, bij vinyl vloeren is dat nog eerder, tussen de twee en drie jaar. Een houten vloer zorgt niet alleen voor meerwaarde, maar ook nog eens een snellere verkoop.

 

Meer dan voldoende redenen om eens binnen te stappen bij Bax Houthandel voor een persoonlijk advies.