Youraway
Image default
Offers

Onze laatste hoop was relatietherapie

Ik en mijn vrouw gingen op zoek naar een goede relatietherapie in de omgeving van Veenendaal. We merkte steeds dat we elkaar minder vaak zagen en als we dan bij elkaar waren erg aan elkaar irriteerde. Natuurlijk hoort dat niet in een relatie en dat hadden we op een gegeven moment door. Na lang overleg hebben we besloten om onze relatie nog te redden door middel van relatietherapie. We hopen hiermee verder te kunnen met onze relatie.

Goede relatietherapie vinden in de omgeving van Veenendaal

Wij zijn al bij vele praktijken geweest voor relatietherapie in de omgeving van Veenendaal maar steeds hadden we geen klik met de persoon die ons zou bemiddelen. De eerste gaf een indruk of hij helemaal niet wist wat hij aan het doen was en totaal geen zin had om daar te zijn. De tweede was zelf erg chaotisch en dat vonden we erg vervelend tijdens het intakegesprek. Uiteindelijk kwamen we bij Quint Relatietherapie uit. Ze was een heel fijn persoon om mee te praten. Zelf waren we best wel luidruchtig en een beetje druk, maar zij hield de rust in de kamer zodat we rustig konden praten. Dankzij het goede intakegesprek, hebben we besloten om bij haar verder te gaan. We hadden al meteen wat sessies ingepland staan en we hadden hoop dat zij ons zou kunnen helpen met onze relatie.

Bij elke sessie komen we een stap verder

We zijn nu vijf sessies verder en onze relatie is nu op een punt dat we weer smoorverliefd op elkaar zijn. Alle sessie had een bepaald onderwerp waar we het over zouden hebben. Omdat we alles langzaam en stap voor stap hebben uitgepraat, wisten we weer waarom we zo gek op elkaar waren. Door de begeleiding van Quint Relatietherapie zijn we nu echt weer een gelukkig stel geworden en we kunnen haar niet genoeg bedanken voor haar hulp. Zonder haar was het waarschijnlijk nu klaar tussen ons.

Probeer het zelf

Heeft u ook relatieproblemen, maar wilt u dat samen met uw partner oplossen? Bekijk dan eens de website van Quint Relatietherapie voor meer informatie en kom gerust eens langs voor een intakegesprek.

https://quintrelatietherapie.nl/