Youraway
Image default
Business

Packstore: de e-fulfilment specialist

Ben je onlangs een webshop begonnen? Dan is het nodig dat orders worden terechtkomen bij de juiste klanten. Als je webshop een beetje goed loopt dan kan je veel tijd kwijt zijn aan het logistieke gedeelte. Gelukkig kun je dit laten uitbesteden door een professionele partij, zodat je zelf meer tijd overhoudt voor andere dingen. De partij die wij aanbevelen is e-fulfilment specialist Packstore. Benieuwd waarom? We leggen het graag aan je uit.

Voordelen van e-fulfilment bij Packstore

Via Packstore kun je terecht voor diverse diensten op het gebied van logistiek voor je webshop. Packstore biedt snelle en goede service. Benieuwd naar de verdere voordelen? Speciaal voor jou hebben we deze op een rijtje gezet:

    • Een zeer efficiënte werkwijze
    • Scherpe tarieven
    • Verzorging van het complete logistieke traject
    • Volledig geautomatiseerde software met alle mogelijke koppelingen

Logistieke diensten

Packstore is de e-fulfilment specialist die je kan ondersteunen met diverse logistieke diensten. Zo helpen zij jou bij het opslaan van je goederen, de controle op aantallen en kwaliteit, transport, orderpicking, het bijhouden van voorraadhoogtes per artikel, het afhandelen van retouren en het lossen van goederen. Kortom: ze kunnen jou ondersteunen bij het gehele logistieke proces voor je webshop.

E-fulfilment uitbesteden via Packstore

Wil je ook graag de e-fulfilment werkzaamheden voor jouw webshop uitbesteden via Packstore? Neem dan zeker even contact met dit bedrijf op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je graag inzicht krijgen in de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en zo heb je meteen helder voor ogen met welke kosten je rekening moet houden.

https://www.packstore.nl/