Youraway
Image default
Business

Schréder, experts in lightability

Wij van Schréder kunnen onze klanten helpen om een veilige en comfortabele werkomgeving te creëren, waardoor de efficiëntie omhoog gaat en de productiviteit omhoog schiet. Hoe krijgen we dat voor elkaar? Wij zorgen voor lichtoplossingen voor de industrie. Met onze energiebesparingsrekenmachine op de website is het mogelijk om kosten te reduceren, u vult enkel wat gegevens in, en de machine berekent op basis daarvan hoeveel energie ieder jaar eigenlijk verspild is, en bespaard zou kunnen worden met slimme oplossingen. Veel bedrijven weten eigenlijk niet hoe belangrijk licht is voor het goed functioneren van het hele systeem. Impliciet is die kennis er natuurlijk al, wanneer u in een druilerige gang zit met felle TL-buizenverlichting bijvoorbeeld. Zulke soort belichting zuigt alle energie weg, en dat proberen wij te voorkomen.

Indu Bay van Schréder

Neem bijvoorbeeld de Indu Bay van Schréder, het is een grote lamp, bijna een kroonluchter die gewoon gehangen kan worden in openbare ruimtes. Het licht dat uitgestraald wordt is hoogst efficiënt, bijna geen druppel energie wordt door deze lamp verspild. Daarnaast worden de kosten van de lamp op de lange termijn terugverdiend, omdat het heel lang meegaat en voor weinig geld ieder jaar onderhouden hoeft te worden. Op die manier verdient u bijna de kosten van de verlichting terug! En dat geld kan weer in andere belangrijke zaken gestoken worden zoals de groei van het bedrijf en de ontwikkeling. Tot slot is het grootste voordeel van de Indu Bay nog wel dat het een veilige en comfortabele werkomgeving creëert, omdat het licht zacht is, en stimuleert tot productiviteit. U zult merken dat er ineens veel meer vorderingen gemaakt worden in het werk van uw werknemers, nadat deze lamp geïnstalleerd is.

Kies voor Schréder

Wanneer u kiest voor slimme oplossingen voor het licht bij u op het kantoor, of in de opslag, kies voor Schréder. Doordat we al meer dan 40 jaar ervaring hebben in de sector, weten we als geen ander wat werkt en wat niet. Op onze website kunt u een indrukwekkend lijstje aan klanten van ons bekijken die allemaal de goede keuze hebben gemaakt.