Youraway
Image default
Business

Serviesgoed van Broste Copenhagen

Het voordeel van goed servies  

Wanneer je gaat samenwonen of trouwen, of als de oude set incompleet is, is het tijd om kwalitatief en fraai serviesgoed aan te schaffen. Wil je een goede investering doen qua serviesgoed, kies dan voor kwaliteitsservies dat lang meegaat, zoals Broste servies. Broste servies staat bekend om zijn sterke porseleinen serviesonderdelen en fraai, elegante Scandinavische vormgeving. 

 

Collectie Broste servies 

Broste servies, van Scandinavische makelij en robuust van kwaliteit, heeft een indrukwekkende authentieke uitstraling en geeft een echt huiselijke sfeer aan het interieur. Drinken of eten geserveerd op of in Broste servies smaakt voor je gevoel gewoon een stuk lekkerder dan gewoon. Dat komt omdat Broste servies de kwaliteit en passie uitstraalt die we van Scandinavische landen kennen. En dat geeft ook de gebruiker, haast automatisch, een lekker en ontspannen gevoel! 

Het servies is onderdeel van het merk Broste Copenhagen dat onder andere prachtige procucten heeft ontworpen van:

  • Broste krukjes
  • Broste servies
  • Broste zitmeubelen

Bekijk online het aanbod broste servies.

 

Koop jouw Broste serviesgoed voordelig via IPPYS

Het merk Broste, ook wel bekend als Broste Copenhagen, is opgericht in 1955 en maakt sinds die tijd serviesgoed dat qua uitstraling en kwaliteit zijn gelijke niet kent. De Nordische, Scandinavische uitstraling van Broste imponeert vanaf het moment dat je dit servies ziet. De collectie van Broste Copenhagen bestaat uit onder andere borden, schalen, kommen, mokken en theepotten. Bij IPPYS kun je jouw favoriete Broste serviesgoed kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Bekijk nu het online aanbod van Broste en bestel jouw serviesgoed eenvoudig via onze webshop!