Youraway
Image default
Business

Skischoenopmaat.nl

Wanneer u merkt dat u veel last heeft van uw voeten na het skiën, wordt het tijd om eens langs te gaan bij skischoenopmaat.nl. Wij kunnen u namelijk vertellen dat het helemaal niet normaal is om pijn te ervaren na het skiën. Enkel een gezonde spierpijn is toegestaan. In alle andere gevallen ligt het eraan dat de skischoenen die u heeft niet goed passen bij uw voeten. Erg jammer, want het neemt af van het plezier van het skiën. De oplossing? Gewoon skischoenen op maat krijgen van skischoenopmaat.nl!

Nooit meer voetklachten met skischoenopmaat.nl

Wanneer u bij ons terecht komt, skischoenopmaat.nl, dan zult u gegarandeerd nooit meer last krijgen van voetklachten. Wij hebben namelijk een gediplomeerde podoloog en gecertificeerde bootfitters als werknemers, die hun expertise gebruiken om skischoenen op maat voor u te regelen. Heeft u nou last van branderige voorvoeten, of een kramp onder de voetboog, een kram in je voorvoet, dove of tintelende tenen of juist een beknelde kleine teen? Al deze symptomen worden veroorzaakt door slecht zittende skischoenen. Maak een afspraak in onze winkel, dan helpen we u in zes stappen naar een pijnvrije vakantie.

Stap 1-3

Bij de eerste drie stappen gaat het vooral om informatie verzamelen en analyseren zodat we alles weten voordat we aan de slag gaan met het maken van de schoenen. Als eerste doen we een intake analyse waarbij er een heleboel persoonlijke informatie verzameld wordt, zoals uw skistijl, de afmetingen van uw voeten en een analyse van uw stand in het onderbeen en de knieën. Vervolgens doen we een 2D en 3D voetscan zodat we exact het volume van uw voet en benen weten, en de voetbelastingdruk. Daarna doen we een analyse waarin de voetproblematiek in kaart wordt gebracht, we maken dan een plan voor uw skischoenzolen, de schoenmaat en of foamen nodig is.

Stap 4-6

In het tweede gedeelte van het werkplan gaan we aan de slag met het design van uw skischoenen en het passen van alles. We beginnen met de skizolen, die op maat gemaakt worden voor uw voeten. Daarna passen we alles en fitten we de laarzen. Tot slot kunt u zorgeloos op vakantie gaan!

Wil jij skischoenen op maat laten maken? Klik hier.