Youraway
Image default
Business

Startpagina voor Goud maken

Het bestaat al jaren, iedereen kent het wel; een startpagina. Een startpagina is een website met een overzicht van verschillende websites, vaak binnen een specifieke branche (bijvoorbeeld goud). Je kunt het zien als een soort van online telefoonboek. Alhoewel de laatste jaren startpagina’s steeds minder gebruikt worden, is het nog steeds een handig middel om eenvoudig bedrijven te vinden.

Hoe maak je een goede startpagina

Gelukkig is het maken van een goede startpagina relatief eenvoudig. Toch zijn er wel enkele randvoorwaarden waar je aan dient te houden bij het maken van een goede startpagina. In het kort vertellen we je in dit artikel aan welke randvoorwaarden je dient te voldoen. Voldoe je aan de volgende randvoorwaarden, dan is de kans relatief groot dat jouw startpagina goed gevonden wordt.

Randvoorwaarden voor een succesvolle startpagina

Een startpagina maak je voor een gebruiker en niet voor een zoekmachine. Je moet er dus voor zorgen dat jouw startpagina gebruiksvriendelijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overzichtelijke pagina en dat je gebruik maakt van categorieën en subcategorieën voor het organiseren van de pagina. Presenteer unieke en aan het onderwerp gerelateerde inhoud. Bijvoorbeeld: als je een startpagina maakt voor “goud”, plaats er dan alleen linkjes op die te maken hebben met goud inkoop of goudwinkels. Startpagina maken vanuit een puur commercieel oogpunt is een no-go. Het doel van een startpagina moet altijd zijn om de gebruiker te dienen. Je kan er natuurlijk wel een aardig zakcentje meer verdienen, maar dit mag nooit het hoofddoel zijn.

Overzicht van goede Goud Startpagina’s

Nou, we hebben je verteld waar een goede startpagina aan moet voldoen, maar het is natuurlijk wel handig als je een voorbeeld hebt. Wij hebben daarom onderzoek gedaan naar startpagina’s (gerelateerd aan goud) en zetten hieronder de beste op een rij

Wij hopen dat dit artikel je heeft geholpen en wensen je veel succes bij het maken van jouw startpagina.