Youraway
Image default
Business

Turks restaurant Laila in Rotterdam.

Elk restaurant heeft zijn eigen speciale manier om het gerecht op te dienen. Turkse restaurants lijken elke maand een nieuw soort broodje te creëren, met alles wat filosofie gaat. De keuken is eveneens een integraal facet van cultuur. Turkse keuken is in feite gemoderniseerde Ottomaanse keuken. Het is in veel opzichten anders dan de “normale Amerikaanse” keuken. Daarom is het niet mogelijk om de Turkse keuken in een korte lijst te passen.

Turks restaurant in Rotterdam met bijzondere gerechten.

Samen met de flatbread zijn er talloze verschillende soorten brood in een aantal verschillende vormen en maten en bekleed met een aantal unieke zaden. Het is een belangrijk onderdeel van het Turkse dieet en het maakt deel uit van alle traditionele Turkse gerechten. Turks brood is ook erg goedkoop. Het warme, verse brood met hummus is fantastisch om mee te beginnen. Flapjacks, griddlecakes of hotcakes in Rotterdam worden ook wel pannenkoeken genoemd en zijn populaire ontbijtproducten in Amerika, maar ook in Nederland – zo is Laila.nl de enige restaurant die dit soort gerechten serveert als turks restaurant in Rotterdam.

De turkse thee is klaargemaakt om te drinken zodra de bladeren in de bovenste kamer zijn gevallen tot aan de bodem van de bovenste pot. Of je kunt altijd even langs komen voor alleen een Turkse thee of koffie. Niet alleen dat, u ontvangt ook een gratis frisdrank voor elke maaltijd die u bestelt. Als je een voorliefde hebt voor Turks eten, kun je hier zeker iets nieuws proberen. De exact dezelfde koffiegeur die het zou moeten zijn.

Jacqueline van Munster” Mensen zullen u waarschijnlijk vragen hoe de kebabs tijdens uw bezoek aan Turkije waren, en dat betekent dat u ervoor moet zorgen dat u ze uitprobeert voordat u vertrekt. Het is niet mogelijk om de authentieke kebab exact te repliceren, maar het is mogelijk om een ​​zelfgemaakte versie te maken die in de buurt van het werkelijke is. Een alternatieve manier om de Adana-kebab te koken, is ze onder de grill van een traditionele oven te plaatsen. Omdat je kunt zien dat het maken van de pittige Adana-kebab vrij snel en eenvoudig is. Als je in Turkije een Döner-kebab aanvraagt, zul je niet per se vlees vinden met lamsdont, sinds ik erachter kwam bij dit restaurant in Rotterdam (echt een aanrader trouwens, het eten is heerlijk!).

Wil je ook gewoon genieten van de turkse keuken en luisteren naar live muziek tijdens je lunch? Dan raden we je zeker aan om eens een bezoek te brengen naar laila in Rotterdam, het is een goed ingerichte restaurant met prachtig uitzicht

Charloisse Hoofd 47, 3087 CA Rotterdam

Telefoon
010 840 9480
E-mail
rotterdam@laila.nl

https://www.laila.nl/turks-restaurant-rotterdam/