Youraway
Image default
Business

Uil dekbedovertrek

Ga naar Koalabedding indien je een uil dekbedovertrek wilt. De laatste tijd ziet men een dergelijk ontwerp met uilen zeer vaak. Een uil dekbedovertrek is daarom erg trendy. Wat de reden is dat deze vogels zo in trek zijn is lastig te achterhalen. Misschien is het vanwege hun uiterlijk. Deze vogels hebben aan de ene kant iets mysterieus en aan de andere kant iets schattigs. Hoe dan ook zijn uilen een leuk onderwerp om op kinderbeddengoed af te beelden. Er zijn diverse prints die op onze dekbedovertrekken verkrijgbaar zijn.

Al deze producten zijn geproduceerd van 100% katoen en kan men krijgen in meerdere formaten. Als je een kinderkamer dus wil voorzien van deze grappige beestjes dan kan je in onze webshop kijken en een overtrek uitzoeken. Kies een passend uil dekbedovertrek voor jouw kind.

Mooie ontwerpen

Er zijn mooie ontwerpen te vinden voor een uil dekbedovertrek in onze webwinkel. Zo zijn er overtrekken met blauwe en bruine uilen die geschikt zijn voor in een jongenskamer. Ze zijn tevens afgebeeld tegen een beige achtergrond. Als je een uil dekbedovertrek zoekt voor een meisjeskamer is dat mogelijk. Dan kan je denken aan dekbedovertrekken van Kleine Uil van Baby Best. Daar staat een lichtroze uiltje op een tak afgebeeld. De ondersteunende kleur is zachtroze. Ook zijn er de speciale ontwerpen van Briljant die hoge kwaliteit kinderbeddengoed aanbieden. Zo bieden ze overtrekken met geborduurde figuren op een wit vlak. Dat is voorzien van een bijbehorend lint en is in zijdegaren uitgevoerd. De rest van het uil dekbedovertrek is bekleed met meer uilenfiguurtjes. Als je interesse hebt kan je ons gehele assortiment online bekijken.

Gemaakt van katoen

Al onze dekbedovertrekken met uilen zijn gefabriceerd met katoen. Dit natuurlijke materiaal is geschikt voor kinderbeddengoed. Een uil dekbedovertrek ventileert daarom goed in een hete zomer en in een koude winter zorgt het voor warmte. Neem daarom een uil dekbedovertrek van katoen.

https://www.koalabedding.nl/