Youraway
Image default
Business

Uitzendbureau levert een passende oplossing voor werkgever en werknemer

De arbeidsmarkt is al jaren aan het veranderen. Steeds meer werkgevers zoeken flexibel personeel. Soms doen ze dat om het ontslagrecht te omzeilen maar meestal omdat opdrachten in golven komen. Dan is vast personeel handig om als basis te dienen. Dat wordt dan aangevuld met flexwerkers. Mensen die gedurende een afgebakende periode werk komen doen. Ook wanneer er binnen een bedrijf sprake is van (langdurige) ziekte of zwangerschapsverlof ligt het voor de hand een flexibele kracht in te huren.

De voordelen voor de uitzendkracht

Werken voor een uitzendbureau heeft aardig wat voordelen. Ten eerste is een uitzendbureau op de hoogte van de (regionale) arbeidsmarkt. Deze kan in korte tijd sterk veranderen en het bureau speelt daar makkelijk op in. Zo weten ze altijd waar, welke werkplekken vacant zijn en wat er in de nabije toekomst te verwachten valt. De intercedenten van een uitzendbureau hebben nauw contact met de opdrachtgevers, ook wel werkgevers genoemd. Ze kunnen snel schakelen wanneer ergens op korte termijn invulling moet worden gegeven aan een vacature. Daarmee krijg jij als uitzendkracht de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven werkervaring op te doen. En wanneer je door omstandigheden ervoor kiest om een tijdje niet te werken kan dat ook heel gemakkelijk. Je hoeft dan geen ontslag te nemen.

De ervaring van een uitzendbureau werkt in het voordeel van de uitzendkracht

Uitzendbureau Deventer heeft in haar bestaan al heel veel uitzendkrachten geleverd aan opdrachtgevers. De intercedenten weten heel goed welke mensen bij welke opdrachtgevers passen. Natuurlijk moet je wel op gesprek wanneer je door het bureau voorgedragen wordt. Een goede voorbereiding is hier dan ook nodig. Maar je krijgt als het ware de ingang in de schoot geworpen. Hoe beter jouw cv eruit ziet des te beter ben je te matchen. Heb je nog nooit gewerkt voor een uitzendbureau maar overweeg je het wel? Ga dan eens praten met één van de intercedenten van uitzendbureau Deventer. Laat je verrassen door de mogelijkheden die zij bieden.

https://www.vacaturebouw.nl