Youraway
Image default
Business

Verdeelkasten

De veilige en betrouwbare verdeelkasten van AIC

Verdeelkasten van AIC als onmisbare schakel in de energievoorziening op uw bouwplaats

Elektriciteit op de bouwplaats is essentieel. De afhankelijkheid van een betrouwbare en veilige elektriciteitsvoorziening is zo groot dat geen enkel bouwproject op tijd en binnen de kosten zou kunnen worden opgeleverd, zonder deze basisvoorziening. Deze basisvoorziening begint bij de bouwmeterkast waar de energieleverancier de aansluiting van de bouwplaats verzorgt met het landelijke energienet. De bouwmeterkast is te vergelijken met de meterkast bij u thuis waarmee de energieleverancier de aansluiting van uw huis op het energienet regelt. De distributie van elektra verloopt vanaf de bouwmeterkast verder naar een of meerdere verdeelkasten via krachtstroomkabels, dit zijn kabels die speciaal zijn ontworpen om hoge vermogens te kunnen transporteren.Vanaf de verdeelkasten wordt elektra beschikbaar gesteld aan de diverse apparatuur op de bouwplaats.

Veel configuratiemogelijkheden bij de verdeelkasten van AIC

Om betrouwbare en veilige energievoorziening te kunnen garanderen zijn uitstekende verdeelkasten nodig, zoals de modellen van AIC. De kasten van AIC zijn van topkwaliteit en ze hebben zich in de praktijk bewezen. Of u nu een verdeelkast zoekt die is gezekerd met 32 Ampère of met 63 Ampère, bij AIC vindt u voldoende keuzemogelijkheden. Zo kunt u kiezen tussen verschillende configuraties als het gaat om 5-polige 380 Volt krachtstroom aansluitingen of 2-polige 220 Volt lichtnetaansluitingen. Zo heeft AIC, ook op het vlak van verdeelkasten, voor elk wat wils.

In de praktijk bewezen verdeelkasten van AIC

Bent u geïnteresseerd in verdeelkasten van AIC? Neem dan snel contact op met AIC in Harderwijk. Bel naar 0341 41 33 41 of mail naar info@aic.nl.