Youraway
Image default
Business

Verkoop en verhuur van kantoorruimte

Kantoorruimte verkopen of verhuren

Heeft u een leegstaand kantoorpand? Dan kan dit een grote kostenpost worden. De Kantoorruimte verkopen of verhuren kan u veel geld besparen. Het is een ingewikkeld proces om de juiste kopers of huurders te vinden. Maar gelukkig hoeft u dit niet zelf te regelen. Bedrijfsmakelaardij BBH helpt u graag met de Kantoorruimte verhuren of verkopen. 

De verkoop  van uw kantoorruimte

Wilt u af van de kantoorruimte? En heeft u de keuze tussen Kantoorruimte verkopen of verhuren kunnen maken en kiest u voor de verkoop? Dan kan BBH veel voor u betekenen. Deze makelaardij kan de kantoorruimte aankopen. Dit betekent dat BBH de ruimte (tijdelijk) overneemt en zelf een geschikte koper zoekt voor deze ruimte. U hoeft zelf verder niets te doen en hebt geen omkijken naar alle administratieve rompslomp dat erbij komt huren. 

De ruimte verhuren 

De Kantoorruimte verhuren of verkopen en toch kiezen voor verhuur? Op deze manier blijft u eigenaar van het pand en kunt u eventueel later de ruimte alsnog verkopen. BBH gaat de ruimte van u aanhuren en zoekt geschikte huurder voor u. Dit scheelt een hoop tijd en gedoe. Laat BBH de belangrijke taken uitvoeren en geniet van een fijne samenwerking. 

Wilt u af van uw kantoorruimte? Laat deze dan verkopen of verhuren door een ervaren bedrijfsmakelaar Harderwijk. Neem een kijkje op de website van BBH voor meer informatie over hun services.