Youraway
Image default
Business

Vespa S windscherm

De populaire Vespa S scooter mag dan wel vervangen zijn door de nieuwe Vespa Sprint, je kunt nog steeds vele onderdelen en accessoires bestellen om jouw Vespa S te onderhouden en flink te pimpen! Wat dacht je van een Vespa S windscherm? Die zien er niet alleen mooi uit op een Vespa scooter, ze zijn ook heel praktisch omdat ze weer en wind tegenhouden. Dat is wel prettig in de winter bij koude wind, in de herfst met regen en ook in de zomer als de insecten in je gezicht vliegen. Vespa S windschermen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, er zit vast een geschikt windscherm bij voor jou!

 

Hoog, laag en daar tussenin

Je kunt Vespa S windschermen kopen in verschillende maten. Hoe hoger het windscherm hoe beter je beschermd wordt tegen het weer. De luchtweerstand wordt ook wat hoger, daarom kiezen sommige rijders liever voor een laag model. Als je veel in slechte weersomstandigheden rijdt zul je blij zijn met een hoog windscherm. Je hebt veel minder last van wind en regen, je zult het ook niet zo koud krijgen. Een laag windscherm beschermd vooral je handen. In de zomer heeft een Vespa S windscherm ook zeker een functie, dan krijg je niet al die vliegjes en ander ongedierte in je gezicht.

 

Vespa S windscherm met een kleurtje

Voor de verschillende Vespa scooters zijn windschermen te koop die niet alleen verschillen in maat, maar ook in kleur. Wat dacht je van een geel windscherm, dan ziet jouw scooter er opeens compleet anders uit! Smoke maakt het Vespa S windscherm donkerder, dat kijkt zeker met fel zonlicht wel zo prettig/

 

Windscherm monteren

Je kunt een Vespa S windscherm zelf monteren, als er nog geen windscherm op de scooter zit moet je het juiste bevestigingsset bestellen. Die zijn meestal voor zowel de Vespa S als de Vespa LX, controleer voor je bestelt goed of je de juiste versie hebt. In de webshop kun je direct naar de pagina met alle Vespa S windschermen gaan, dan wordt kiezen een stuk eenvoudiger.

 

Kijk zelf in de webshop voor de verschillende Vespa S windschermen en transformeer jouw Vespa scooter!

https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/vespa/windscherm/