Youraway
Image default
Business

VoIP bellen van de Nederlandse Provider was een goede keuze!

Sinds ik de dienst VoIP bellen via De Nederlandse Provider heb aangevraagd, wil ik niet meer terug naar mijn oude telefooncentrale. In mijn bedrijf had ik nog de ISDN lijnen waarmee gebeld werd. Tot ik hoorde dat deze lijnen binnenkort niet meer zouden bestaan. Ik was toen in een lichte paniek, want waar mee moest ik dan mee bellen met mijn bedrijf?! Dus ik ging snel op zoek naar een andere communicatie oplossing voor mijn bedrijf, want communicatie met de klant en mijn werknemers is heel belangrijk!

De oplossing: VoIP bellen

Ik en mijn bedrijf hadden nog nooit gehoord van VoIP bellen. Tot ik kennis maakte met de Nederlandse Provider. Een van mijn medewerkers kwam langs en zei dat hij de ideale oplossing had gevonden. Hij liet mij de website zien van de Nederlandse Provider en ik was meteen onder de indruk van hun. Dus ik heb meteeen contact opgezocht met het bedrijf en kreeg snel iemand te pakken. We begonnen te overleggen met elkaar wat het beste was voor mijn bedrijf qua communicatie. Samen kwamen we tot de conclusie om het product VoIP bellen te nemen. Dit was bijna hetzelfde als de ISDN lijnen, maar VoIP gaat via het internet en is een moderne oplossing. Ik was het hiermee eens en had het product besteld. Een paar werkdagen later kwamen ze langs om het product te komen installeren. Terwijl mijn bedrijf lekker door kon werken, gingen zij het installeren. Zonder enkele ruis is het product geactiveerd. Het was een super service!

Meerdere diensten?

Bij de Nederlandse Provider kunt u terecht voor meerdere producten en diensten! Bijvoorbeeld voor zakelijk internet! Wilt u snel en efficiënt werken via het internet? Dan is glasvezel de beste oplossing! Hierdoor wordt uw internet alleen maar sneller en kunt u meerdere dingen tegelijk doen!

Contact

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van de Nederlandse Provider? Bekijk dan het gehele assortiment van hun op de website. Daar vindt u alle nodige informatie over de producten en diensten. Bovendien kunt u daar ook een product een maand gratis uitproberen.