Youraway
Image default
Business

VOIPZeker – Voice over IP telefonie van VoIPZeker

Voice over IP telefonie van VoIPZeker

Bij IP telefonie wordt het internet gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Het werken met op VoIP gebaseerde telefooncentrales is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden. De voortgang in de digitale wereld heeft de ontwikkelingen van IP telefonie sterk beïnvloed. Er kan tegenwoordig meer data worden verstuurd in een kortere tijd dan voorheen. Betere datacentrales en internetkabels in combinatie met verbeterde techniek in chips en computers hebben ertoe geleid dat de kwaliteit van IP telefonie nu stukken beter is dan normale telefonie.

De voordelen van Voice over IP telefonie

  • Wanneer de onderliggende digitale verbinding goed is kan de kwaliteit van het signaal een stuk beter zijn dan bij traditionele analoge telefonie.
  • Omdat telefonie nu via het internet en uw computer gaat heeft het kantoor minder bekabeling nodig.
  • Het online portaal van VoIP telefonie biedt diverse andere diensten. De integratie hiervan is uitermate eenvoudig. VoIPZeker biedt u keuzemenu’s, een eigen nummer per toestel, de mogelijkheid wachtrijen in te stellen, nummerherkenning, anoniem bellen en fax to e-mail.
  • Wat voor de meeste bedrijven de grootste drijfveer is, is de kostenbesparing. Gemiddeld is Voice over IP telefonie 40% goedkoper dan uw huidige telecomprovider. Dit maakt het aantrekkelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Echter kunnen de extra diensten nog aantrekkelijker zijn dan de kostenbesparing.
  • Voice over IP telefonie is locatieonafhankelijk. Alle werknemers, ongeacht waar zij zich verbinden, hebben toegang tot de online portaal. Mits er natuurlijk internet aanwezig is.

Ervaar de kracht en het gemak van VoIP telefonie. VoIPZeker heeft een krachtig online portaal, is flexibel, contracten zonder zorgen en zorgt voor zorgeloos bellen. Heeft u interesse in de diensten van VoIPZeker? Neem dan contact op. De VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en u kunt direct beginnen met bellen. Heeft u hulp nodig bij het aansluiten? Dan komen de vakkundige monteurs ook gratis installeren.

https://www.voipzeker.nl/ip-telefonie.html