Youraway
Image default
Business

Vrouwen badpakken alleen bij de tweka verkooppunten

Winter is bijna voorbij

De winter is bijna voorbij. Dat betekent dat het weer warmer gaat worden. De ijssalons gaan weer openen en mensen gaan zich weer zomers aankleden. De winkels zijn in volle gang met het aanvullen van de zomerkleding assortiment. Al de winterkleding wordt afgeprijsd naar goedkope prijzen. Truien worden vervangen door shirts, lange broeken worden vervangen door korte broeken. De komende weken wordt er alleen maar mooi weer verwacht. Dus je mag je zonnebril weer opdoen. Het wordt wel weer wennen aan het mooie weer, het weer kan naar verwachting stijgen tot 34 graden.

Nieuwe winkelconcept bedacht door ondernemers

Uit het onderzoek is gebleken dat het aantal kleding filialen zijn gedaald. Dit komt omdat er online veel concurrentie is gekomen. Veel consumenten beginnen vaker online te bestellen, omdat het vaak niet uit komt om buiten te shoppen. De kleding filialen zijn bezig met nieuwe winkelconcepten om nog meer de aandacht te trekken aan klanten. 1 van de nieuwe winkelconcept is meer merken aan het assortiment toevoegen. Er is een onderzoek in de winkel geweest met de vraag aan de klanten: welke merken zouden jullie toevoegen aan het assortiment? Deze vraag is door honderden klanten ingevuld. Wij hebben een top 3 merk uitgekozen. De bedrijven hebben onderhandeld, en het winkelconcept gaat door. Dat betekent dat de winkel meer merken in het assortiment heeft toegevoegd, dus meer keuzes.

Zwemkleding verkooppunten

Zwemkleding kopen voor vrouwen is altijd lastig. Niet iedere winkel heeft altijd genoeg zwemkleding op voorraad. Daarom het fijn, dat er meerdere kledingwinkel dit gaan verkopen. Tweka heeft badpakken verkooppunten geopend. De vrouwen die opzoek zijn naar badpakken, kunnen hier terecht voor hen zwemkleding. De werknemers zijn speciaal hiervoor opgeleid, en er wordt aangeraden welke badpak het beste bij je past.

https://tweka.com/nl-nl/