Youraway
Image default
Business

Werken als schadebehandelaar bij Rochewood

Gezocht: spin in het web, solliciteer op de diverse vacatures schadebehandelaar bij Rochewood

Zonder verzekeringen is iedereen slechts één ongeluk verwijderd van een financieel faillissement. Een verkeersongeval met noodlottige gevolgen, een uitslaande brand of een incident veroorzaakt door jonge kinderen die de gevolgen van hun daden nog niet overzien, al deze ongevallen kunnen serieuze financiële consequenties hebben. Velen in ons land zouden elke nacht minder goed slapen als er geen goed functionerende assurantiebranche zou zijn. Gelukkig worden dankzij onze assurantiebranche ongelukken meestal op een snelle en correcte wijze afgehandeld zonder verregaande financiële effecten. Cruciaal hierbij zijn de schadebehandelaars die als een spin in het web al die schades correct en snel afhandelen. Hiervoor zijn elke dag vele duizenden schadebehandelaars in touw. In de huidige krappe arbeidsmarkt hebben banken en verzekeraars continu behoefte aan goede schadebehandelaars. Vandaar dat Rochewood voortdurend diverse vacatures voor schadebehandelaar heeft. Ben je geen schadebehandelaar, maar wel werkzaam bij een bank of een verzekeringsbedrijf? En ben je toe aan een volgende stap? Solliciteer dan op een van de vacatures voor een verzekeringsadviseur, vacatures voor een hypotheekadviseur of vacatures voor een financieel adviseur.

Kwalificaties die Rochewood stelt voor vacatures schadebehandelaar

Een schadebehandelaar is van alle markten thuis. Contact met de klant die schade heeft geleden en deze gerust stellen, schade-experts inschakelen en overleg met de tegenpartij. Een schadebehandelaar draait daar de hand niet voor om. Belangrijke competenties hierbij zijn inlevingsvermogen, uitstekende communicatieve skills, ruime kennis van verzekeringen, analytische vaardigheden, een rotsvast zelfvertrouwen en, niet te vergeten, psychologische vaardigheden om de motivatie van alle betrokkenen te kunnen begrijpen. Dit zijn nogal wat eisen en als je solliciteert bij Rochewood op vacatures schadebehandelaar, wordt je beoordeeld op al deze aspecten. Daarnaast stelt Rochewood hoge eisen aan ambitie en groeipotentie. Want Rochewood heeft een naam hoog te houden.

Vacatures schadebehandelaar bij Rochewood: de groeimogelijkheden

Ben je aangenomen bij Rochewood als schadebehandelaar dan ben je klaar om ingezet te worden bij de opdrachtgevers van Rochewood, gerenommeerde ondernemingen in de assurantiewereld, waar elke dag 100% inzet wordt verwacht. Gelukkig kun je dan vertrouwen op de coaching en ondersteuning van je accountmanager. Samen met je accountmanager werk je aan je persoonlijke groei, om nóg beter te kunnen voldoen aan de verwachtingen van je huidige en je toekomstige opdrachtgevers. Voor ambitieuze schadebehandelaars die de beste willen zijn in hun vakgebied is er maar één voor de hand liggende keuze en dat is solliciteren op de vacatures voor schadebehandelaar bij Rochewood.