Youraway
Image default
Business

Woningfotografie

Volgens een bekend spreekwoord zegt een foto meer dan duizend woorden. Een spreekwoord dat meer dan waar is bij het verkopen van een woning. Want foto’s zijn het eerste wat potentiële kopers zien. Professionele hoogstaande foto’s en video’s zijn dan dus noodzakelijk om een goede eerste indruk te maken. Voor de verschillende soorten fotografie kun je voor woningfotografie Vastgoed Foto & Video terecht waar je bent verzekerd van fotografie en video’s van de beste kwaliteit. Foto’s en video’s die je kunt gebruiken op Funda, op je eigen website en op social media. En wanneer je een opdracht bij Vastgoed Foto & Video plaatst maken zij dezelfde week nog een afspraak bij jou op locatie. 

Verschillende soorten woningfotografie

Naast de standaard woningfotografie biedt Vastgoed Foto & Video nog verschillende andere soorten woningfotografie. Door een woning op verschillende manieren te fotograferen maak je natuurlijk een goede eerste indruk. Voor makelaars heeft Vastgoed Foto & Video een combinatiepakket. Er zijn een aantal opties zoals 360 graden woningfotografie of hoogtefotografie.

Met 360 graden woningfotografie kunnen potentiële kopers op een interactieve manier de woning bekijken. Kopers krijgen met 360 graden fotografie een beter beeld van woning en kunnen dan ook beter afwegen of ze de woning willen bezichtigen. Je krijgt dus serieuze kijkers voor de woning.

Met hoogtefotografie geef je potentiële kopers van je woning een nog betere eerste indruk. Je geeft ze namelijk niet alleen informatie over de woning maar ook over de directe omgeving van de woning. Hoogtefotografie kan met een hoogtestatief. Hierdoor komt de woning en de directe omgeving geheel in beeld. Maar met een dronevideo als onderdeel van je woningfotografie heb je net dat beetje meer. Zeker als de woning op een groot perceel staat en/of in een mooie omgeving staat is een dronevideo een ideaal verkoopmiddel.

Videotour

Naast de verschillende vormen van woningfotografie is het mogelijk om een video tour van de woning te maken. Met een rondleiding door de woning gaat de woning en omgeving nog meer leven bij de potentiële kopers. Het is bovendien bewezen dat het effectievere bezichtigingen oplevert. Potentiële kopers hebben immers een beter beeld van de woning, de omgeving en weten sneller of de woning aansluit op hun wensen.