Youraway
Image default
Business

Woningontruiming uitvoeren

Als u graag woningontruiming wilt laten uitvoeren door een externe partij dan zijn er een aantal spelers in de markt waar u terechtkunt. Echter is er één partij die wij absoluut aanbevelen. Het bedrijf dat wij aanraden is CJS Woningontruiming. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het ontruimen van woningen en dat voor een betaalbare prijs. In deze blog leggen we u precies uit hoe deze partij te werk gaat.

Bezemschoon opleveren

Bij CJS Woningontruiming kunt u terecht als u uw woning wilt laten ontruimen. Maar ook voor andere werkzaamheden kunt u hier terecht. Vaak is het zo dat een woning bezemschoon moet worden opgeleverd zodat de volgende huurder er nog op korte termijn in kan trekken. Bij CJS Woningontruiming is dat geen probleem. Zij kunnen zelfs vloeren verwijderen, nieuwe vloeren leggen, de boel schoonmaken of desinfecteren, gaatjes vullen, schilderwerk verrichten of de woning herinrichten. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt met het bedrijf van te voren bespreken wat u graag wilt en dan wordt er – nadat het huis is bekeken – een offerte op maat opgesteld.

Geen extra kosten

Een groot voordeel van CJS Woningontruiming is dat u bij deze partij geen rekening hoeft te houden met extra kosten. Dit bedrijf werkt met een vaste prijs en is altijd erg transparant en open over de kosten. Daarom zijn wij zo enthousiast over deze partij.

Ook een woningontruiming uitvoeren?

Bent u dus ook op zoek naar een bedrijf die uw woningontruiming voor u kan uitvoeren? En bent u na het lezen van deze blog overtuigd dat CJS Woningontruiming de geschikte partij is die u hierbij kan helpen? Neem dan gerust contact op en er wordt een afspraak met u gemaakt om de mogelijkheden te bespreken.