Youraway
Image default
Offers

Zee in beweging: voor Fysiotherapie nabij Hoogland

Voor lees meer over psychosomatische fysiotherapie in Amersfoort is Zee in beweging de aangewezen partner. Samen met jou bouwen we aan je fysieke gezondheid, mentale balans en persoonlijke vaardigheden. Onze fysiotherapie in Hoogland kan gecombineerd worden met coaching & counseling, psychotherapie, loopbaan coaching en diëtetiek. Zo kan een optimale vitaliteit worden behaald. Dit wordt bereikt door een wisselwerking tussen lichaam en geest. Fysiotherapie speelt hier een belangrijke rol in.

Aan de slag met fysiotherapie nabij Hoogland

Onze fysiotherapie wordt aangeboden dichtbij Hoogland, in Amersfoort. Hier hebben we al de nodige ervaring opgebouwd om u goed te behandelen. In al deze jaren hebben we namelijk veel verschillende soorten personen en veel verschillende klachten meegemaakt. We weten hoe belangrijk het is om een geval per persoon te bekijken. Daarom geven we iedereen die bij onze fysiotherapie nabij Hoogland komt een unieke behandeling op maat. We gaan samen met jou op zoek naar de oorzaak van de klacht. Deze behandelen we vervolgens door middel van specifieke behandeltechnieken. In onze behandeltechnieken maken we onder andere gebruik van Medical Taping, het Mulligan Concept, Fascia/bindweefseltechnieken, oefentherapie en meer. De laatste tijd houden we ons ook bezig met wetenschappelijke inzichten op het gebied van topsport. Wij geloven erin dat ieder mens een aanpak op topsportniveau verdient.

Zo kunnen we u met onze fysiotherapie nabij Hoogland onder andere helpen bij de volgende aspecten:

  • Nekklachten

  • Schouderklachten

  • Lage rugklachten

  • Heup-been klachten

  • Knieklachten

  • Hoofdpijn

  • Gezond bewegen

Psychosomatische fysiotherapie

Bij Zee in beweging bieden we ook speciale psychosomatische fysiotherapie nabij Hoogland aan. Dit is fysiotherapie die zich richt op klachten die geen duidelijke fysieke oorzaak hebben of klachten waarvoor de gezondheidszorg geen eenvoudige oplossing kan bieden. Tijdens de behandeling wordt er gekeken naar psychische en sociale factoren. Deze zouden mogelijk de oorzaak zijn van de lichamelijke klachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld extreme vermoeidheid, moeilijkheden met ademhalen en overmatige stress.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze fysiotherapie nabij Hoogland? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit is eenvoudig te doen door het contactformulier op onze website www.Zeeinbeweging.nl in te vullen. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 06 – 48 634 637.