Youraway
Image default
Business

Zonnepanelen laten plaatsen in Veenendaal

Bij Veba Energieservice BV kunt u nu zonnepanelen laten plaatsen in Veenendaal. Wij leveren kwalitatief hoogstaande zonnepanelen met een minimale fabrieksgarantie van 15 jaar. Daarnaast geven wij rendementsgarantie op al onze panelen zodat u gegarandeerd resultaat boekt met uw investering. 

Zonnepanelen in Veenendaal 

Zonnepanelen laten plaatsen in Veenendaal hoeft tegenwoordig niet meer duur te zijn. Vanuit de overheid is de zogenaamde SDE+ subsidie beschikbaar gesteld. Deze subsidie stimuleert de ontwikkeling van duurzame energievoorziening in Nederland. De subsidie zorgt ervoor dat grijze en groene energie gelijk worden gemaakt qua kosten. Grijze energie is namelijk nog steeds goedkoper om op te wekken dan groene energie, maar met behulp van de subsidie wordt dit verschil opgeheven, in de hoop dat meer mensen gaan kiezen voor groene energie. De kosten zijn namelijk met deze subsidie nagenoeg gelijk. De subsidie is aan te vragen door het bedrijfsleven en (non)-profitorganisaties. Wij plaatsen zonnepanelen voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Door middel van een op maat gemaakt aanbieding en een berekening welke volledig is afgestemd op uw situatie. Zo krijgt u direct inzicht in de kosten en de opbrengsten van uw zonnepanelen. 

Kwalitatieve panelen met rendementsgarantie

Bij Veba Zonnestroom wordt er gebruik gemaakt van panelen met minimaal 15 jaar fabrieksgarantie. Zo waarborgen wij de kwaliteit van uw panelen en zorgen wij ervoor dat u het maximale rendement uit uw zonnepanelen haalt. Het grootste voordeel van zonne-energie is de besparing. De kosten voor elektra zijn over het algemeen een groot deel van onze maandelijkse vaste lasten. Met zonne-energie kunt u deze kosten verlagen. Zo bespaart u gemakkelijk honderden euro’s per jaar op uw energierekening. Doordat u zoveel bespaart op uw energierekening, heeft u uw zonnepanelen vaak al binnen 10 jaar terugverdiend. 

Over ons

Bij Veba streven wij naar het veranderen van het systeem in de energiesector van fossiele brandstof naar eerlijk en duurzaam. Wij werken met de visie “delen is vermenigvuldigen”. Dit betekent dat wij de opbrengsten met onze partners, onze klanten en de overheid delen. In 2016 is ons bedrijf opgericht en sindsdien zijn wij bezig met het creëren van een betere wereld. Wilt u ook bijdragen aan een eerlijkere, duurzamere en betere energiemarkt? Kijk dan eens op onze website voor alle mogelijkheden.